Traducció

10 de nov. 2010

Sèries Hivernals

Pronte comença l'hivern, els dies s'acurçen i cada cop fa més fred. I ja sigui davant una tradicional xemeneia de llenya, davant una estufa o davant un radiador que preferim quedar-nos a casa que sortir al carrer, exceptuant el cap de setmana, on es fa un esforç per quedar amb els amics. I a casa hi ha poc a fer, en el meu cas he d'escollir entre mirar-me els apunts de classe (o fer qualsevol treball de classe), anar al portàtil, mirar la tele o llegir. Els apunts de classe, els miro més bé poc; la tele no la miro gaire, no crec que arribi a una hora diària, a vegades ni a mitja; m'agradaria llegir més, però únicament llegeixo abans d'anar-me'n a dormir i els diumenges per la tarda; així que descartant les altres opcions podeu extreure la conclusió de quina és la meva preferència principal, estar davant el portàtil, i es que paregui o no mentida sempre hi trobo alguna cosa a fer, ja sigui descobrint alguna sèrie per mirar online, com xafardejar al facebook, com virtualitzar Windows XP per a jugar a jocs que no funcionen al Windows 7, etc. Si, realment sóc un poc friki.

Amb tot aquest rotllo només volia recomanar-vos unes sèries que em van agradar molt, llevant les clàssiques que tothom coneix (Lost, Prison Break, etc.), per a pal·liar un poc l'avorriment hivernal. La majoria de sèries són d'origen nord-americà o provenen d'Anglaterra, i no és perquè boicotegi les series de la resta d'europa, espanyoles, catalanes i d'arreu del món, és pel simple fet que encara no n'he trobat cap que m'hagi agradat suficient.

- Carnivàle: Aquesta sèrie em va encantar, la llàstima va ser que la van retirar després de la segona temporada, deixant la sèrie completament a mitges, a causa dels alts costos de la sèrie i la baixa audiència que obtenia, encara i així és una sèrie fantàsica basada en un circ que ha de subsistir els anys posteriors al crack del 29 als EUA.

- Eli Stone: També retirada, compta amb 2 temporades i tracta sobre un prestigiós buffet d'abogats de Nova York, al qual, un dels millors abogats comença a tenir visions, a vegades massa reals, que l'ajuden a resoldre casos massa complicats.

- Chuck: Aquesta sèrie es troba en actiu i va per la seva quarta temporada. Un senzill empleat de la part informàtica d'un centre comercial, que no té massa èxit amb les dones i viu amb la seva germana, absorbeix part de la base de dades del govern, que posteriorment és destruida, mitjançant imatges i la seva vida canvia radicalment quan ha d'ajudar a la CIA i als serveis secrets en les seves missions.

- My name is Earl (Me llamo Earl): Un lladre de poca monta que viu amb la seva dona, el seu germà i 2 fills que no són seus, veu la seva vida truncada quan després de que li toqui la loteria té un accident i perd el butlletí premiat, en la seva convalescència descobreix el karma i decideix esmenar les males accions que ha comès durant la seva vida, fet que produirà que el karma millori la seva vida.

- The Pillars of the Earth (Los Pilares de la Tierra): Un seguit de 9 episodis basats en la famosa novel·la de Ken Follett, narren la història d'un arquitecte que decideix treballar per un abat construïnt una catedral després de que la seva antiga esglèsia es cremés. Enmig de la trama principal s'entrellacen un seguit de trames secundàries que enriquiran molt la principal.

- The Big Bang Theory: És una famosa sèrie que tracta sobre un grup de joves catedràtics i investigadors d'una universitat, els quals acompleixen el prototip de nerd i friki, caracteritzats per la seva peculiar forma de ser que els conduiran a divertides situacions.

- Eureka: Una curiosa sèrie sobre un policia i la seva filla que es perden i acaben a un poble que el govern manté en secret, on hi viuen els científics més brillants dels EUA.

- The Inbetweeners: Sèrie que va per la seva tercera temporada, tracta d'un grup de joves anglesos de 16 anys (al més pur estil american pie, supersalidos, etc.) els quals no tenen gaire èxit amb el sexe femení, ni són massa populars. Tot comença a canviar quan s'anyadeix al grup en Will, que prové d'un institut privat, que tot i ser el més fracassat del grup, pronte els hi demostra el que val als altres. Una comèdia que mereix la pena veure, jo hi estic prou enganxat.

Penjaré més sèries en altres entrades, de moment ja tindreu què fer un avorrit dia d'hivern.

3 comentaris:

. ha dit...

<>

Això se pot fer?!!!! JOAN ETS DÉU!!!! help me please! ^^

La meitat d'aquestes sèries no les coneixia... ^^ Sa d'Eureka la vull veure, m'ha fet gola :p I sa de n'Earl la feien per la sexta però no vaig arribar a vore-la (Beneït hivern i es seu horari nocturn!!!)

Respecte lo de demà dijous... Encara me n'enrecord! ^^ Esper saber trobar es baret que et comentava ahir, està una mica amagat però s'hi menja de conya i és baratíssim

. ha dit...

Merda ^^'' dins des <> hi anava " com virtualitzar Windows XP per a jugar a jocs que no funcionen al Windows 7,"

Joan ha dit...

Ok, és molt simple, però necessitaré que quedem i em deixis es teu portàtil. Per la resta, t'ho passarás bé mirant aquestes sèries, algunes les pots trobar a 3xl, a la Sexta o a Cuatro, ara en Nadal repeteixen molts de capítols, la resta a series yonkis o a altres pàgines on penjin sèries online.

Publica un comentari a l'entrada