Traducció

8 de nov. 2010

"War"

Només llegint el nom d'aquesta banda de música, podríem pensar que es tracta d'un grup de rap de la vella escola, dels començaments dels 80; d'una banda de Metal; o fins i tot de qualsevol banda la qual es dedica a cantar cançons en contra de qualsevol guerra, en contra de totes les guerres en general o fins i tot a favor.
Ens equivocaríem en qualsevol dels casos, War, va ser una banda de Funk, (creada per la unió d'Eric Burdon, excantant de The Animals i una modesta banda anomenada The Creators) nascuda a California, als EUA al 1969. Aquesta peculiar banda, fusiona amb el seu funk diversos estils musicals, rock, jazz, música llatina, rythm & blues i fins i tot reggae.
Entre els 70 i els 80 varen gaudir de la seva època de més èxit, tot va començar amb el single Slippin' into Darkness, pel qual l'any 1972 la banda va ser premiada amb el seu primer disc d'or per vendre més d'un mil·lió de còpies de l'àlbum All Day Music.
Els anys 90 van ser confosos per la banda, la qual s'havia fragmentat, alguns membres l'any 1993 van provar de reunir-la, però sense èxit.
L'any 2008 Eric Burdon reuneix els membres originals de la banda i fan un concert únic a Londres, es senten rumors de que Burdon vol tornar a reunificar la banda per l'estiu del 2009, però, per desgràcia, això no va passar.
Sempre ens quedarà gaudir de la seva completa discografia (19 àlbums d'estudi i 3 en directe) a la que li podem sumar els discs recopilatoris.
A mi personalment és una banda que m'encanta, per la senzillesa de les seves cançons i el seu fort esperit, que no van perdre durant els seus anys als escenaris.
Deixo les cançons que més m'agraden d'aquesta banda, esper que les gaudiu.
Slippin' into Darkness


Why can't we be friends?

Low Rider

2 comentaris:

Karale ha dit...

uh!
Joan! les dues últimes cançons són super conegudíssimes! :D

recordo que fa temps, les vaig intentar buscar ^^" però com que no en sabia el grup.. al final les vaig acabar oblidant ^^

són mols bones ^^

Joan ha dit...

Sí, realment són cançons molt bones, i en tenen més, però a qui li agradi l'estil, ja en cercarà més xD. Gràcies per comentar ;)

Publica un comentari a l'entrada